Καλώς ήλθατε στο Salt Waters Divers

Corporate video

Καταδυτικό κέντρο στη Σύρο

Το Salt Water Diving είναι ένα καταδυτικό κέντρο στη Σύρο που οργανώνει σχολεία κατάδυσης όλων των επιπέδων, καθώς και καταδυτικές εξορμήσεις με την εποπτεία του επαγγελματία εκπαιδευτή καταδύσεων Νίκου Κουμαριανού και της διεθνούς καταδυτικής ομοσπονδίας PADI.

diving lessons syros
Εκπαίδευση

Η εκπαίδευση που παρέχεται στη σχολή μας είναι υψηλού επιπέδου γιατί αφενός τηρούνται σχολαστικά όλοι οι διεθνείς κανόνες ασφάλειας και αφετέρου η κατάρτιση του εκπαιδευτικού προσωπικού είναι επίσης υψηλή μιας και έχουν κάνει το βυθό δεύτερο σπίτι τους! Μετά την αποφοίτησή τους οι μαθητές μας εξακολουθούν να καθοδηγούνται και να συνοδεύονται από εμάς σε βουτιές περεταίρω εξοικείωσής τους με τις ομορφιές του βυθού. Μαθήματα καταδύσεων ξεκινούν κάθε μέρα.

καταδυτικές εκδρομές
Καταδυτικές εκδρομές

Στις καταδυτικές εκδρομές μας επισκεπτόμαστε περιοχές όπου υπάρχει έντονο υποβρύχιο ενδιαφέρον (σπηλιές, ναυάγια, υφάλους με πολλή υποβρύχια ζωή) που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν! Το καταδυτικό μας σκάφος έχει ως αφετηρία του τη μαρίνα του Φοίνικα που απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη. Σημείο συνάντησης: Το σημείο συνάντησης είναι το κατάστημα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 64 στην Ερμούπολη αλλά μπορούμε να σας παραλάβουμε από το ξενοδοχείο ή το διαμέρισμα σας.

diving equipment
Κατάστημα

Στο οργανωμένο κατάστημά μας στην Ερμούπολη θα βρείτε όλο τον απαραίτητο καταδυτικό εξοπλισμό για ενοικίαση ή αγορά, καθώς και την δυνατότητα να γεμίσετε την δική σας φιάλη. Αν εκτός της κατάδυσης ασχολείστε με το ψάρεμα ή το yachting είμαστε η μοναδική επιχείρηση στη Σύρο που μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να σας γνωρίσουμε με τη σειρά μας 
έναν όμορφο, αλλιώτικο κι αξέχαστο κόσμο!

Η εκπαίδευση που παρέχεται στη σχολή μας είναι υψηλού επιπέδου γιατί αφενός τηρούνται σχολαστικά όλοι οι διεθνείς κανόνες ασφάλειας και αφετέρου η κατάρτιση του εκπαιδευτικού προσωπικού είναι επίσης υψηλή μιας και έχουν κάνει το βυθό δεύτερο σπίτι τους! Μετά την αποφοίτησή τους οι μαθητές μας εξακολουθούν να καθοδηγούνται και να συνοδεύονται από εμάς σε βουτιές περεταίρω εξοικείωσής τους με τις ομορφιές του βυθού.Στις καταδυτικές εκδρομές μας επισκεπτόμαστε περιοχές όπου υπάρχει έντονο υποβρύχιο ενδιαφέρον (σπηλιές, ναυάγια, υφάλους με πολλή υποβρύχια ζωή) που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!
Το καταδυτικό μας σκάφος έχει ως αφετηρία του τη μαρίνα του Φοίνικα που απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από την Ερμούπολη.

Contact Us

Get in touch

Meeting Point: The meeting point is our office in Hermoupolis (Iroon Polytechniou 64) just 1 km from the port.
Diving boat Our diving boat is based on the Finikas marina, which is only 12 km away from Ermoupolis.
Transfer: We can transfer you from and to your hotel or apartment.

Salt Waters Divers

Ηρώων Πολυτεχνείου 64 - Ερμούπολη

84 100 Σύρος

22810-87487 - κιν: 6946430640

22810 87487

saltwaterdivers@yahoo.gr

Newsletter

Subscribe now